Termékrendelés
Kiemelt partnerünk
Kiemelt esemény
Legfrissebb híreink
 
Egyéb tippek, tanácsok
 
Iratkozzon fel Hírlevelünkre!

 
 

Varró Gyula a Gilda Maxban

 

gyularol-cikk.pngAzoknak akik részt vettek már aerobik rendezvényen vagy akár a BSI által szervezett futóversenyen, biztosan ismerősen hangzik Varró Gyula neve. Jó hír, hogy az idén 35. életévét betöltő Testébresztő nagykövet a Gilda Max Óbuda Gate termében is órát  ad.

 Gyula óráinak mindig is volt egy egyedi hangulata - a magával ragadó koreográfia, a kreatívan választott és ügyesen variált zene, a személyes kisugárzás, az összetartozás érzése, a fizikai teljesítmény és az "előadás" egyben az edző és a csapat részéről egyaránt: ez az, amiért szívesen látogatják az óráit a szórakozva, jó hangulatban, vidáman edzeni vágyók. Ezt az élményt sikerült megragadnia a Step Performance, Aerobik Performance, Body Toning Performance és Performance on Bikes elnevezésekkel. 

 Ha esteleg még nem próbáltad volna a Performance órákat, vagy ha már próbáltad és szeretnél többen résztvenni, a Gilda Max Óbuda Gate termében csütörtökönként este 7 órától Step Performance és 8 órától Body Tonning Performance órával várunk.

 Sok hasznos információt találhatsz még Gyula honlapján: www.stepperformance.hu

www.beresalexandra.hu