Termékrendelés
Kiemelt partnerünk
Kiemelt esemény
Legfrissebb híreink
 
Egyéb tippek, tanácsok
 
Iratkozzon fel Hírlevelünkre!

 
 
Step Performance™ A profi step aerobik tanfolyam

 

 

Step Performance™

profi step aerobik tanfolyam

 

 

Szeretnél változatosabb, izgalmasabb, koreografált órákat tartani?

Szeretnéd, hogy új vendégek is bejöjjenek az óráidra?

Jó lenne új élményt nyújtani a meglévő csapatodnak és magadnak is?

 

 

 

 

Hiszel a folyamatos tanulásban, fejlődésben, önképzésben?

Gyere el a 2 + 2 napos Step Performance™ tanfolyamra, ahol több, mint 20 év kreativitásának és óratartási gyakorlatának, valamint 10 év hazai és külföldi nagyszínpados bemutatókon szerzett tapasztalatnak a lényegét sajátíthatod el Varró Gyula vezetésével.

 

A Step Performance™ tanfolyam két modulból áll, amelyeken külön-külön vagy egymást követően is részt vehetsz.

 

          1.   Step PerformanceBASIC 

          2.   Step PerformanceADVANCED (feltétel: a BASIC modul elvégzése)

 

 1.  Step PerformanceBASIC modul, 2 nap: 

Várható időpont: 2023.március 4.-5. (szombat-vasárnap, 9:00 – 16:00-ig)

Jelentkezési határidő: 2023.február 20.

Itt az alap 4 és 8 ütemű lépések tanítását és a bennük rejlő kreatív variációkat sajátíthatod el.

A tanfolyam elvégzése után a könnyed, magabiztos óravezetés, szórakoztató élményedzések vezetése garantált.

A tanfolyamon való részvételhez OKJ-s aerobik sportoktatói végzettség és/vagy több év óravezetési gyakorlat szükséges, mivel a tananyag alap koreográfia építési technikák készség szintű tudására épül. A képzést frissen végzett, illetve olyan edzőknek ajánljuk, akik elsősorban más jellegű órákat, vagy nem koreografált step órákat tartanak, és nem rendelkeznek dance aerobikos ismeretekkel. Ha szeretnéd biztos alapokra helyezni és fejleszteni a step oktatói tudásodat, érdekesebbé, változatosabbá tenni az óráidat, itt a helyed!

A képzés gyakorlat-centrikus, ahol a kombinációk és blokkok felépítésével, elemzésekkel foglalkozunk és minden résztvevőre személyre szabottan figyelünk.

  

2.  Step PerformanceADVANCED modul, 2 nap: 

Várható időpont: 2023. március 18.-19. (szombat-vasárnap, 9:00 – 16:00-ig)

 Jelentkezési határidő: 2023.február 20.

A haladó modul során egy több, mint 25 éves pályafutás alatt csiszolódott és kiforrott technikát sajátíthatsz el, amely a Step Performance™BASIC tanfolyam alap lépéseire épít, ezeket vegyíti a Step Performance™ADVANCED csúsztatott technikáival. A haladó lépések és óravezetési, betanítási technikák elsajátításával és két nap intenzív gyakorlással a modul elvégzését követően akár óra közben is képes leszel a következő blokk megtervezésére és betanítására különösebb rákészülés nélkül.

 

A képzés gyakorlat-centrikus, ahol a bonyolultabb, táncos kombinációk és blokkok felépítésével, elemzésekkel foglalkozunk és minden résztvevőre a saját szintje és igényei szerint figyelünk.

 

Részvétei díjak:

1.    Step PerformanceBASIC  amely tartalmaz 3 db a stepperformance.hu oldalról tetszőlegesen választható, 15.000 Ft értékű Step Performanceaerobik mixet CD-n vagy a saját adathordozódra írva. Részvétel február 20.-i jelentkezéssel/fizetéssel: 75.000 Ft.

2.     Step PerformanceADVANCED  amely tartalmaz 3 db a stepperformance.hu oldalról tetszőlegesen választható, 15.000 Ft értékű Step Performanceaerobik mixet CD-n vagy a saját adathordozódra írva. Részvétel február 20.-i jelentkezéssel/fizetéssel: 75.000 Ft.

3.    Step PerformanceBASIC + ADVANCED két egymást követő hétvégén, amely tartalmaz 6 db a stepperformance.hu oldalról tetszőlegesen választható, 30.000 Ft értékű Step Performanceaerobik mixet CD-n vagy a saját adathordozódra írva. Részvétel február 20.-i jelentkezéssel/fizetéssel: 130.000 Ft.

 

A tanfolyamok sikeres elvégzését követően névre szóló oklevelet kapsz.

  

Gyere el, és nyújts a vendégeinek új, friss tudást a nyár után újra elinduló fitnesz szezonban! Legyenek a te óráid is élményedzések!

 

Szeretettel várlak a tanfolyamokon!

Varró Gyula

 

Jelentkezés és információ e-mailben: [email protected]