Kedves Vendégeim, Edzőtársak, Barátok!


Örülök, hogy a karantén alatt sokatokkal együtt edzhettünk online, megtiszteltetés, hogy velem tartottatok, jó volt látni az érdeklődést! 


Mától újra találkozhatunk személyesen is, és jó hír, hogy az igényeitekre reagálva megmaradnak az online edzések is!


Csoportos órák: kezdés ma, június 2, 19:00 óra, a helyszín az Atlant Sportklub, 1027 Budapest, Frankel Leó u. 7, bejárat a Bodrog utcából. Részletek, órarend: 
http://atlantsportclub.hu/class/step-performance Várom a csapatot szeretettel!


Online órák: sokan jeleztétek, hogy szeretnétek megtartani az online edzéseket is, hogy tudjatok rendszeresen sportolni rugalmas időbeosztással, akkor is, amikor nem értek oda órára, vagy ha nyaraltok, utaztok, vidékről szeretnétek csatlakozni hozzánk. Erre reagálva folyamatosan lesznek online edzések is. Minden hónapban 8 online óra lesz, ezek egy hónapig lesznek elérhetők, ezen belül bármikor megnézhetitek és sportolhattok a saját időbeosztásotok szerint. Mivel ez sok munkával, felkészüléssel jár, az online edzéseken való részvétel havidíjas, ára 9.900 Ft/hónap. Folyamatosan lehet csatlakozni júniusban, és júliustól mindig a hónap első napján várom a befizetéseket. Amint megérkezik az utalásod, felveszlek egy zárt csoportba, ahol elérhetők lesznek a videók. Minden hónapban 8 új alkalom lesz elérhető, hogy kedved szerint tehesd változatossá az online élményedzéseket. 


Remélem ezzel mindenkinek tudunk jó megoldást biztosítani a hatékony, rendszeres és szórakoztató edzésekhez!


Ha érdekel ez a lehetőség, akkor a havi díjat kérlek a következő számlaszámra utald: 


Varró Gyula, 12010116-00067713-00100003

Megjegyzés rovatba: Név és számlázási cím


Ha kérdésetek van, keressetek meg nyugodtan!


Mozgásban gazdag hetet!

Gyula

[email protected]

 
..:: :: :: :: :: :: :: :: ::..